Termes i condicions

Termes i condicions

TERMES DE SERVEI


—-

INFORMACIÓ GENERAL

Aquest lloc web és operat per Catalina Pou. En tot el lloc, els termes “nosaltres”, “ens” i “nostre” es refereixen a Catalina Pou. Catalina Pou ofereix aquest lloc web, incloent-hi tota la informació, eines i serveis disponibles per a tu en aquest lloc, l’usuari, està condicionat a l’acceptació de tots els termes, condicions, polítiques i notificacions aquí establerts.

A l’visitar el nostre lloc i / o comprar alguna cosa de nosaltres, paticipas en el nostre “Servei” i acceptes els termes i condicions ( “Termes de Servei”, “Termes”), inclosos tots els termes i condicions addicionals i les polítias a què es fa referència en el present document i / o disponible a través d’hipervincles. Aquestes Condicions de Servei s’apliquen a tots els usuaris de el lloc, incloent-hi si limitació a usuaris que siguin navegadors, proveïdors, clients, comerciants, i / o col·laboradors de contingut.

Si us plau, llegeix aquests Termes de Servei acuradament abans d’accedir o utilitzar el nostre lloc web. A l’accedir o utilitzar qualsevol part de el lloc, estàs acceptant els Termes de Servei. Si no estàs d’acord amb tots els termes i condicions d’aquest acord, llavors no hauries accedir a la pàgina web o usar qualsevol dels serveis. Si les Termes de Servei són considerats una oferta, l’acceptació està expressament limitada a aquests Termes de Servei.

Qualsevol funció nova o eina que s’afegeixin a la botiga actual, també estan subjectes als Termes de Servei. Pots revisar la versió actualitzada dels Termes de Servei, en qualsevol moment en aquesta pàgina. Reservat el dret d’actualitzar, canviar o reemplaçar qualsevol part dels Termes de Servei mitjançant la publicació d’actualitzacions i / o canvis en el nostre lloc web. És la teva responsabilitat mirar aquesta pàgina periòdicament per verificar canvis. El teu ús continu o l’accés a la pàgina web després de la publicació de qualsevol canvi constitueix l’acceptació d’aquests canvis.

Secció 2 – CONDICIONS GENERALS

Reservat el dret de rebutjar la prestació de servei a qualsevol persona, per qualsevol motiu i en qualsevol moment.

Entens que el teu contingut (sense incloure la informació de la targeta de crèdit), pot ser transferida sense xifrar i involucrar (a) transmissions a través de diverses xarxes; i (b) canvis per ajustar-se o adaptar-se als requisits Tecnicosde connexió de xarxes o dispositius. La informació de targetes de crèdit està sempre encriptada durant la transferència a través de les xarxes.

Estàs d’acord amb no reproduir, duplicar, copiar, vendre, revendre o explotar qualsevol part de el Servei, USP de el Servei, o accés a l’servei o qualsevol contacte al lloc web a través del qual es presta el servei, sense l’exprés permís per escrit de la nostra part.

Els títols utilitzats en aquest acord es icluyen només per conveniència i no limita o afecta aquests Termes.

Secció 3 – EXACTITUD, EXHAUSTVIDAD I ACTUALITAT DE LA INFORMACIÓ

No ens fem responsables si la informació disponible en aquest lloc no és exacta, completa o actual. El material en aquest lloc és proveït només per a informació general i no ha de confiar en ella o utilitzar-se com l’única base per a la presa de decisions sense consultar primerament, informació més precisa, completa o oportuna. Qualsevol dependència em el matèria d’aquest lloc és sota el seu propi risc.

Aquest lloc pot contenir certa informació històrica. La informació històrica, no és necesriamente actual i és proveïda únicament per la teva referència. Reservat el dret de modificar els continguts d’aquest lloc en qualsevol moment, però no tenim obligació d’actualitzar qualsevol informació al nostre lloc. Acceptes que és la teva responsabilitat de supervisar els canvis en el nostre lloc.