Començant un nou camí

Començant un nou camí

No sé ni com començar. Tenc en ment un munt d’idees, temes a parlar, coses a compartir, experiències a contar… i no sé què escriure! I sí, som totalment novella en el món digital. Però, de les il·lusions també es pot viure (sempre i quan lluitis per elles).

Per què faig un blog? Per què crec que puc aportar a les persones i a les famílies un poc del què he anat aprenent durant els darrers anys. Formacions, aprenentatges, experiències laborals, persones què han confiat amb jo per acompanyar-les en els seus recorreguts vitals. He anat acumulant de moltes persones els seus ensenyaments  i les seves experiències per anar enriquint-me personal i professionalment.

Vull parlar de la psicologia perinatal, de la formació de la vida, del naixement, de la primera infància, dels nins-es petits i grans i també dels adolescents-es. Però també dels grans, dels adults, de com ens sentim i de com reaccionam davant els petits i davant la societat mateixa. Per què de nosaltres, els pares i les mares, depenen els nostres infants, per això cal cuidar-nos, algunes vegades mimar-nos i no oblidar-nos que, abans de formar una família, ja existíem! La maternitat i la paternitat ens fa mirar el món amb unes altres ulleres, ni millors ni pitjors però sí diferents i, en ocasions, anam canviant el color de les ulleres en funció del creixement dels nostres fills i de les nostres filles.

Vull parlar també de la dona, per què sóc dona, tenc filles dones i per què hi ha molt a dir des del punt de vista de la dona. M’ho dec a jo, a la meva mare, a les meves filles i a totes les dones que s’han acostat a mi en els darrers anys. Per què ser dona no és només ser mare, és molt més que això. I de moltes dones m’he enriquit i he crescut com a persona i no totes elles són mares ni ho seran mai!

Vos vull animar que vos passegeu pel blog; aquells-es que no hem coneixeu, animau-vos a llegir qui sóc, interessau-vos en el que vos puc oferir amb els meus escrits i que d’aquí un temps faig comptes ampliar amb més temes. Però tot al seu moment.

 

 

 

1 comentari

  1. E il vento ci porterà vía…

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.